Επί Κοινωνώ Κέντρο Θεραπειών

Καλωσήρθατε στο
Επί Κοινωνώ

Το Κέντρο Παρέμβασης και Θεραπείας Επί Κοινωνώ, είναι  ένα πολυδύναμο κέντρο με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών εφήβων και ενηλίκων με δυσκολίες στην κοινωνική επικοινωνία, γλωσσική εξέλιξη, μαθησιακή ικανότητα, αισθητηριακή ρύθμιση, πραξιακή ικανότητα, έλεγχο της συμπεριφοράς και οικογενειακή λειτουργικότητα.
Η φιλοσοφία του Επί Κοινωνώ ακολουθεί την βελτίωση της λειτουργικότητας του ατόμου και του περιβάλλοντός του  μέσω θεραπευτικών προσεγγίσεων οι οποίες χαρακτηρίζονται από φυσικότητα, αναπτυξιακή βάση και  σεβασμό στη δυσκολία και την προσωπικότητα του κάθε ατόμου.

Είμαστε κοντά σας!

Το Κέντρο Παρέμβασης και Θεραπείας Επί Κοινωνώ στεγάζεται σε δύο χώρους στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Ανατολική πλευρά της πόλης, σε εγκαταστάσεις κατάλληλα διαμορφωμένες για την κάλυψη των αναγκών  του.
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να λύσουμε απορίες ή να συζητήσουμε προβληματισμούς σας. Για να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο της γραμματείας ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο email της γραμματείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η επιστημονική ομάδα μας

Η επιστημονική ομάδα του Επί Κοινωνώ αποτελείται από ειδικούς με εμπειρία και εξειδίκευση στις αναπτυξιακές, νευρολογικές και ψυχικές διαταραχές. Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των ειδικών, η ερευνητική ενασχόληση και η εποπτεία τους από έμπειρους και καταξιωμένους επόπτες κλινικής πράξης είναι πρωταρχικό μέλημα και φιλοσοφία που διέπει το χώρο.

X